Steun het Leontienhuis, kom in actie!

Het Leontienhuis is grotendeels afhankelijk van donateurs die ons een warm hart toe dragen. Zonder deze gulle mensen en bedrijven kunnen we simpelweg niet bestaan. Bij het Leontienhuis pakken we de eetstoornisproblematiek in Nederland aan, door mensen met een eetstoornis en hun naasten te coachen naar herstel. Dat is keihard nodig, want wist je dat een eetstoornis de meest dodelijke psychische stoornis is? Om al die meiden, vrouwen, jongens en mannen in Nederland met deze heftige ziekte te coachen naar herstel, hebben we jouw steun nodig. Help je mee?

Lees meer Lees minder

Deadline Leontienhuis Hero: 10 september

08-09-2021 | 16:18

Je hebt nog 2 dagen de tijd om minimaal € 150 bij elkaar te sprokkelen om de status Leontienhuis Hero te behalen. Waarom maar tot 10 september? Omdat we je anders niet kunnen garanderen dat je het verrassingspakket op tijd thuisgestuurd krijgt, snap je? Alle deelnemers op zondag 26 september (fietsen en wandelen) kunnen de status Leontienhuis Hero krijgen, als je minimaal € 150 inzamelt met jouw deelname. We belonen je inzet met een leuk verrassingspakket. Dus trek alles uit de kast en ga ervoor. Zet ‘m op!

Deze actie geldt alleen voor deelnemers aan de events op zondag 26 september en niet voor de deelnemers aan de Business Ride op vrijdag 24 september. 

Lees meer | Bekijk alle