Project Pieterpad 2021: samen tegen eetstoornissen

Evert Nekeman
van totaal € 3.000 (46%)

Fijn dat je meedoet aan de actie van het Project Pieterpad 2021. Project Pieterpad bestaat uit drie belangrijke onderdelen. 1. Een serieuze aanval op het parcoursrecord om te 498 kilometer, dat nu op 3 dagen, 6 uur en 10 minuten staat, hardlopend nog sneller af te leggen. 2. Zoveel mogelijk geld ophalen om het werk van het Leontienhuis te ondersteunen. 3. Zoveel mogelijk (nu nog niet) sporters op zondag 14 november 2021 topfit aan de start te krijgen om 5 of 10 kilometer te gaan hardlopen of powerwalken. 

Op 2 september gaat Evert van start in Pieterburen om zo snel mogelijk de 498 kilometer naar de St.Pietersberg bij Maastricht hardlopend af te leggen. Vanaf vandaag mag iedereen zijn bijdrage doneren aan het Leontienhuis. En vanaf vandaag kan iederen die dit wil gratis via de knop Project Pieterpad 2021 op de webste van 40days.nl, een hardloopschema of powerwalkingschema aanvragen om op zondag 14 november goed voorbereid in actie te komen tijdens de 5 of 10 kilometer hardlopen of powerwalking. We doen dit op 1,5 meter met zijn allen in Rotterdam Nesselande of indien corona roet in het eten gooit in de eigen omgeving.   

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.