Leontienhuis Charity Ride 26 september – TC Zevenhuizen

van totaal € 40.000 (84%)
Afgesloten

Een sportieve wielertocht door de schitterende omgeving Zuidplas én het Leontienhuis helpen. Dat is de Leontienhuis Charity Ride op zondag 26 september! Je hebt al een waanzinnig leuke dag voor € 10 per persoon. Maar natuurlijk hopen we dat je nóg meer geld inzamelt voor het Leontienhuis. Vraag je familie, vrienden, huisgenoten of collega’s om je te sponsoren. Haal je minimaal € 150 op? Dan behaal je de status ‘Leontienhuis Hero’ en krijg je een waanzinnig gaaf verrassingspakket kado!  

Download de flyer! 


De route: 75, 125 of 175 kilometer 


Speciaal voor wielrenners van verschillende niveaus hebben we drie uitdagende ritten. Trek met je wielervrienden langs dorpjes en door de natuur, over fietspaden en dijken. Geniet van de wijd gestrekte uitzichten en idyllische doorkijkjes. De routes worden uitgezet door, hoe kan het ook anders, onze vrienden van TC Zevenhuizen.  

We starten in tijdsblokken om de drukte te spreiden:
175 km: starten tussen 08.00 - 10.00 uur. Klik hier voor de Strava route.
Om 8.15 uur kan je starten in een groep onder begeleiding van TC Zevenhuizen.

125 km: starten tussen 09.00 - 11.00 uur. Klik hier voor de Strava route.
Om 9.15 uur kan je starten in een groep onder begeleiding van TC Zevenhuizen.

 75 km: starten tussen 09.00 - 11.00 uur. Klik hier voor Strava route.
Om 10.00 uur kan je starten in een groep onder begeleiding van TC Zevenhuizen.

 

Inschrijven: als team of individueel 

Schrijf je in als team. Geef jullie team een eigen naam en doe samen mee. Ieder teamlid legt € 10 in en krijgt een eigen teller die gaat draaien. Werf zoveel mogelijk donaties. Alle donaties van het team worden ook opgeteld als teamprestatie. Komt het gemiddelde op € 150 per persoon? Dan benoemen we jullie hele team tot ‘Leontienhuis Hero’ en krijgt iedereen een verrassingspakket. Wil je liever individueel inschrijven? Dat kan ook! 


Informatie en deelnemen 

Meedoen? Leuk! Schrijf je eenvoudig en snel online in. Let op dat je voor de juiste Charity Ride kiest: TC Zevenhuizen. Want er zijn in hetzelfde weekend verschillende toertochten, ook voor bedrijven en de ‘gewone fietser’. Kinderen kunnen zich ook inschrijven voor TC Zevenhuizen. Vanaf 16 jaar, altijd in teamverband en onder begeleiding van een volwassene. Heb je jongere kinderen? Overweeg dan om mee te doen aan de Leontienhuis Charity Ride - Fun & Family.  
 
Heb je vragen? Stuur een e-mail naar vriendenvanhet@leontienhuis.nl. Bellen kan ook, met onze wielerfanaat Guido 06-51313307 of organisatietijger Manon 06-58803273. Samen maken we van de Leontienhuis Charity Ride een succes.