Leontienhuis Charity Ride 2021


Doe ook mee aan de Leontienhuis Charity Ride 2021 in het weekend van 24, 25 en 26 september. Fiets- en wandeltochten op verschillende niveaus. Voor sportievelingen, bedrijven en gezelligheidsdieren! De Leontienhuis Charity Ride 2021 is fun, fietsen en wandelen voor iedereen die het Leontienhuis een warm hart toe draagt. #samentegeneetstoornissen

 

Kies het event dat bij jou past! 

 

Uitdaging, gezelligheid, wielrennen, wandelen, fit en fun, maatschappelijke betrokkenheid. Het zit allemaal in de Leontienhuis Charity Ride 2021. Kies het event dat bij jou past, schrijf je in, beleef een onvergetelijke dag én steun het Leontienhuis. 

Leontienhuis Charity Ride - Business, vrijdag 24 september 

Voor bedrijven die van een uitdaging houden! Samen met je collega’s werk je naar het event toe. Met hetzelfde doel: die 75 of 125 kilometer uitrijden én geld inzamelen voor het Leontienhuis. Daag je collega's en zakenrelaties uit om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Er staan mooie extra's tegenover, zoals een eigen wielertenue of een bekende kopman voor jouw team! 

Leontienhuis Charity Ride - Fun & Family, zondag 26 september 

Geniet op je (elektrische) stadsfiets van de schitterende Zuidplas-omgeving. De route van 25 kilometer doorkruist dorpjes en natuur, gaat over fietspaden en dijken. Geniet van de wijd gestrekte uitzichten en idyllische doorkijkjes. Ook kinderen vanaf 12 jaar mogen meedoen! Je fietst al mee vanaf € 10 per persoon, maar het doel is natuurlijk om meer geld op te halen voor het Leontienhuis! 

Leontienhuis Charity Walk - Fun & Famliy, zondag 26 september

Geniet wandelend van de schitterende omgeving. De route doorkruist dorpjes en natuur, gaat over fietspaden en dijken. Geniet van de wijd gestrekte uitzichten en idyllische doorkijkjes. Schrijf je in voor de wandelroute van 5km, of voor de geoefende wandelaars 15km. Iedereen mag meedoen! Je wandelt al mee vanaf € 10 per persoon. Is jouw doel ook om Leontienhuis hero te worden? Haal dan minimaal € 150 op. Dan ontvang je vooraf een leuke goodiebag. 

Leontienhuis Charity Ride - TC Zevenhuizen, zondag 26 september 

Een sportieve wielertocht door de schitterende omgeving Zuidplas, van 75, 125 of zelfs 175 kilometer! Speciaal voor wielrenners van verschillende niveaus hebben we drie uitdagende ritten. Trek met je wielervrienden langs dorpjes en door de natuur, over fietspaden en dijken. Schrijf je in als team, of individueel. Vanaf € 10 per persoon. Maar je gaat natuurlijk voor meer!

 

Informatie en deelnemen

 

Meedoen? Of heb je vragen? Stuur een e-mail naar vriendenvanhet@leontienhuis.nl. Bellen kan ook, met onze wielerfanaat Guido 06-51313307 of organisatietijger Manon 06-58803273. Samen maken we van de Leontienhuis Charity Ride 2021 een succes. Deel je deelname met vrienden, collega’s, zakenrelaties en daag ze uit om ook mee te doen!