Read it to beat it

Samen lezen voor het Leontienhuis
van totaal € 1.750 (85%)

Op 28 en 29 december gaan we 24 uur samen lezen om geld in te zamelen voor het Leontienhuis.

Uit ervaring in mijn eigen omgeving weet ik dat het Leontienhuis een waardevolle plek is voor mensen met een eetstoornis. Ik wil me daarvoor inzetten om zoveel mogelijk mensen de kans te geven om zich daar veilig te kunnen voelen. Dit doe ik graag met jullie, doe je mee?

Samen lezen?
Het evenement vind in principe gewoon thuis plaats. Je kunt via een zoom-link aanhaken om samen te lezen met de andere deelnemers, maar voel je vooral ook vrij om mensen in kleine groepjes op te zoeken om samen te lezen.

24 uur?!
Lukt het jou niet om 24 uur mee te doen, heb je daarvoor niet de tijd, concentratie of ben je gewoon geen lezer? Wees niet bang, je mag zelf kiezen voor hoelang je meedoet, met een of twee uur zijn we al heel blij, doe wat jij aankan. Laat wel je sponsoren weten wat jij van plan bent, dat is voor hen zo fijn om te weten.

Sponsoren:
Ga zelf opzoek naar sponsoren, je kunt iedereen vragen. Maak samen met je sponsor een afspraak of je voor een vast bedrag wordt gesponsord of bijvoorbeeld per boek of aantal bladzijden dat je leest in 24 uur.

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.